Welcome to Hyori by goalthemes.
Descoperă bucuria aromei autentice cu selecţia de cafea de specialitate proaspăt prăjită Starea Naţiei, provenită din culturi sustenabile din întreaga lume.
Potrivită atât pentru espresoare automate şi cafetiere clasice, cât şi pentru prepararea tradiţională la ibric, după râşnire, cafeaua boabe din Magazinul Naţiei îşi păstrează intensitatea aromei şi prospeţimea gustului pentru o băutură desăvârşită.
Uraga este un teritoriu aflat în zona estică a regiunii Guji şi este unul dintre puţinele locuri din Etiopia unde cafeaua este cultivată la altitudini de peste 2000 de metri.
Boabele de cafea Etiopia Uraga prezinta note vibrante de fructe cu sâmbure precum piersica şi caisa, însoţite de accente florale şi o dulceaţă delicată de miere.
Evidenţiind note de ciocolată neîndulcită, accente de boabe de vanilie şi o uşoară notă de alune de pădure, fiecare cană de Cafea Brazilia se desfăşoară minunat pe papilele gustative, cu o dulceaţă distinctă ce lasă un gust final complex şi cremos.
Cafeaua Mexic este o cafea premium crescută în statul sudic Chiapas şi se remarcă prin gustul său uşor şi delicat, precum şi prin aciditatea uşoară şi vioaie, având un corp uşor pâna la mediu.
Crescuta în colţul de sud-est al statului, în regiunea muntoasă aproape de graniţa cu Guatemala, se spune că o cafea Mexic buna rivalizează in complexitate şi putere cu cele mai fine cafele din Guatemala.
Cu o aromă de excepţie, boabele de cafea Guatemala sunt cultivate în Concepción Huista, în apropiere de cea mai înaltă creastă montană din America Centrală.
Provenind de la fermierii din Cooperativa CODECH, această cafea este cultivată la altitudini remarcabile şi beneficiează de note fructate şi o aromă distinctă de hibiscus.
Boabele de cafea Columbia, majoritar din soiurile Arabica Castillo, Caturra și Colombia, oferă o experiență gustativă bogată: Castillo aduce dulceață și arome delicate, iar Caturra se remarcă prin aciditate, corp mediu și un retrogust dulce, plăcut și complex.
Cafeaua de specialitate din Honduras, recoltată manual și procesată prin metoda honey, păstrează o parte din mucilagiu pe boabe, care sunt uscate pe terase sau paturi speciale pentru a dezvolta note senzoriale bogate de toffee, caramel și smochine.
Cafeaua India Ratnagiri, procesată prin metoda red honey, se remarcă prin dulceața naturală, note fructate de cireșe și zmeură, subtonuri florale și un corp mătăsos, obținute prin fermentare aerobă scurtă și o uscare lentă de 26 de zile.
Recomandată în special persoanelor care doresc să reducă sau să evite consumul de cofeină, o cană de cafea decofeinizata conţine la fel de mulţi antioxidanţi ca şi cafeaua clasică.
O ceaşcă de cafea decofeinizată din Magazinul Naţiei te va incanta cu note subtile de ciocolată, pepene galben şi lime.