Welcome to Hyori by goalthemes.
Ceaiul negru este disponibil în Magazinul Nației în diferite combinaţii, ce încorporează citrice, condimente şi plante aromate.
Asemenea ceaiului verde sau ceaiului alb, ceaiul negru provine din frunzele plantei Camellia Sinensis. Ceea ce face diferenţa între aceste specialităţi este nivelul de oxidare a plantelor. Pentru a se obţine ceai negru, frunzele sunt recoltate, ofilite, rulate și lăsate să oxideze complet, proces care le închide la culoare și le oferă aroma distinctă.
Cele mai renumite sortimente de ceai negru provin din India, cum precum ceaiul negru Assam, sau Darjeeling, sau China, cum este cazul ceaiului negru Golden Yunnan.
În funcţie de preferinţe, puteţi alege un ceai negru energizant, precum Boost & energy, un sortiment intens aromat cu scorţişoară şi boabe de cacao, cum este Cozy moments sau Blood Orange şi Mandarin Cinnamon, blenduri fructate pe bază de ceai negru Assam.